Bedrijfsfilm maken voor Internet

Cursus Bedrijfsfilm maken voor Internet: €600

Waarom Mediatrainingscentrum Noord-Nederland?

Ervaren Topdocenten uit de Mediawereld;
Ruimte voor Persoonlijke aandacht en begeleiding in Kleine cursusgroepen;
✅ Meerdaagse Trainingen met Diepgang!

Geen eigen Camera of Faciliteiten nodig;
Training voor Starters én ervaren Mediaprofessionals!

Maak je eigen bedrijfsfilm

Wil jij graag een cursus Bedrijfsfilm Maken volgen? Neem dan eens een kijkje in het cursusaanbod van Mediatrainingscentrum Noord-Nederland. Wij leren jou filmen, je video bewerken en monteren, zodat je in een korte tijd leert een volledig eigen film te maken. Wij nemen jou in deze opleiding graag mee in de theoretische basisonderdelen van videografie, videobewerking en videomontage. Maar uiteraard komt in onze cursus ook videofilmen in de praktijk aan bod. Schrijf je direct in, zodat jij straks ook je eigen bedrijfsfilm kunt maken!

Waarom deze cursus volgen?

Een website of Facebookpagina kan niet meer zonder beeld. Immers, beelden zeggen vaak meer dan woorden. Films trekken de aandacht en houden de bezoeker vast. Of het nu een klein instructiefilmpje is of een grote bedrijfsfilm: de attentiewaarde blijft hoog. Niet voor niets willen steeds meer bedrijven een (korte) bedrijfsfilm op hun website. Zie jij hier kansen liggen? Schrijf je dan in voor onze workshop film maken. In deze veelomvattende opleiding leren we je niet alleen de basisprincipes van het filmen; wij zorgen er ook voor dat jij straks als een ware filmregisseur je films optimaal kunt bewerken, editen en monteren.

Leer hoe je een bedrijfsfilm kunt maken voor het internet

Onze cursus Bedrijfsfilm Maken voor Internet leert je in een mum van tijd een film te maken: als voorlichter, als manager of als eigenaar van een site. Daarnaast krijg je uitgelegd hoe je je met een bedrijfsfilm online kunt profileren. Een film maken voor in een bioscoop is namelijk heel wat anders dan voor het wereldwijde web. Wij helpen jou te ontdekken wat het verschil is en hoe je hier optimaal op in kunt spelen. Onze opleiding, waarin je zowel videofilmen, video editing en videomontage leert, bestaat uit 4 lessen. Na afloop beheers je de basisbeginselen voor het maken van een bedrijfsfilm.

Kosten

De kosten voor deze cursus bedragen € 600,- per deelnemer. Hiervoor neem je deel aan 4 bijeenkomsten, elk van 2,5 uur. NB: De scholingskosten zijn aftrekbaar van de belastingen.

Cursusperiode

De opleiding voor het maken van een bedrijfsfilm start op dinsdag 15 september 2020.

Eerste les 15 september 2020 van 19.30 uur- 22.00 uur
Tweede les 22 september 2020 van 19.30- 22.00 uur
Derde les 29 september 2020 van 19.30- 22.00 uur
Vierde les 6 oktober 2020 van 19.30 uur-22.00 uur .

Cursuslocatie

Bedrijfsfilm maken wordt gegeven in het Floreshuis, aan de Floresstraat 95 in Groningen, tenzij anders vermeld!!

Hiermee begint het maken van een bedrijfsfilm

Alvorens jij je inschrijft voor onze korte doch intensieve workshop, geven we je al graag wat tips voor het maken van een bedrijfsfilm. Als je zo’n video wilt gaan filmen, bewerken en monteren, is het slim eerst even naar andere bedrijfsvideo’s te kijken. Zo ontdek je snel wat jou wel en niet bevalt en doe je alvast goede inspiratie op. Een belangrijk punt dat nogal eens vergeten wordt, is dat een bedrijfsfilm (meestal) bedoeld is voor potentiële klanten. De film moet dan ook gemaakt en bekeken worden vanuit de klant, niet vanuit het bedrijf. Vertel dus niet alleen wat een bedrijf zoal doet, laat de kijker weten wat hij of zij hieraan heeft. Waarom is het bedrijf belangrijk voor de klant?

Ontdek wat story telling met jouw bedrijfsfilm kan doen

Omdat het belangrijk is dat je de kijker centraal zet in jouw video, wordt steeds vaker gekozen voor story telling. Wij leren jou tijdens onze cursus graag wat story telling is, en hoe je dit kunt gebruiken voor jouw bedrijfsfilm. Zo komt een verhaal een film pas echt goed over, als er een heldere structuur in je film zit. Daarom geven wij veel aandacht aan het editen en monteren van je film. Over montage gesproken: onthoud dat de eerste 20 seconden van je bedrijfsfilm bepalen of iemand blijft kijken of niet. Een handige manier hiervoor is een herkenbare vraag of een veelvoorkomend probleem aan te kaarten. Iedereen zal willen weten hoe het bedrijf hier hulp bij kan bieden en zal dus blijven kijken.

Kies voor kort, simpel en actief

Onze workshop bestaat uit slechts 4 dagen. Desalniettemin kunnen we jou in die korte tijd eenvoudig leren hoe je een video moet filmen, bewerken en monteren. De korte maar efficiënte duur van onze film en fotografie opleiding is ook terug te zien in een goede bedrijfsfilm. Je kunt immers niet van mensen verwachten dat ze minutenlang naar een bedrijfsfilm blijven kijken. Daarom leren wij jou in onze cursus een pakkende, actieve video te maken van slechts een paar minuten. Zo is het voor de kijker meteen duidelijk wat een bedrijf doet en wat de kijker aan dit bedrijf heeft. Wil jij ook leren hoe je zo’n overtuigende video kunt maken? Meld je dan direct aan voor onze cursus Bedrijfsfilm Maken!

Meld je aan voor onze cursus Bedrijfsfilm Maken

Heb jij interesse in onze workshop Bedrijfsfilm Maken? Meld je dan direct aan voor deze doeltreffende cursus. Ook als je nog wat vragen hebt over onze cursus Bedrijfsfilm Maken, staan wij graag voor je klaar.

DATA CURSUS 15 september, 22 september, 29 september en 6 oktober 2020
TIJDSTIP: 19.30 UUR- 22.00 UUR
LOCATIE: FLORESHUIS GRONINGEN

Cursus Bedrijfsfilm maken voor Internet: €600

Cursus informatie
  • Cursus Id:102
  • Dagen: Dinsdag 15 september, 22 september, 29 september en 6 oktober 2020

Meer weten over deze cursus?
Algemene Voorwaarden

Instructeurs
Meinoud Sportel

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Related Courses