Bedrijfsfilm maken voor Internet

Cursus Bedrijfsfilm maken voor Internet: €600

Waarom Mediatrainingscentrum Noord-Nederland?

[/vc_column][/vc_row]

Maak je eigen bedrijfsfilm

Wil jij graag een cursus Bedrijfsfilm Maken volgen? Neem dan eens een kijkje in het cursusaanbod van Mediatrainingscentrum Noord-Nederland. Wij leren jou filmen, je video bewerken en monteren, zodat je in een korte tijd leert een volledig eigen film te maken. Wij nemen jou in deze opleiding graag mee in de theoretische basisonderdelen van videografie, videobewerking en videomontage. Maar uiteraard komt in onze cursus ook videofilmen in de praktijk aan bod. Schrijf je direct in, zodat jij straks ook je eigen bedrijfsfilm kunt maken!

Waarom deze cursus volgen?

Een website of Facebookpagina kan niet meer zonder beeld. Immers, beelden zeggen vaak meer dan woorden. Films trekken de aandacht en houden de bezoeker vast. Of het nu een klein instructiefilmpje is of een grote bedrijfsfilm: de attentiewaarde blijft hoog. Niet voor niets willen steeds meer bedrijven een (korte) bedrijfsfilm op hun website. Zie jij hier kansen liggen? Schrijf je dan in voor onze workshop film maken. In deze veelomvattende opleiding leren we je niet alleen de basisprincipes van het filmen; wij zorgen er ook voor dat jij straks als een ware filmregisseur je films optimaal kunt bewerken, editen en monteren.

Leer hoe je een bedrijfsfilm kunt maken voor het internet

Onze cursus Bedrijfsfilm Maken voor Internet leert je in een mum van tijd een film te maken: als voorlichter, als manager of als eigenaar van een site. Daarnaast krijg je uitgelegd hoe je je met een bedrijfsfilm online kunt profileren. Een film maken voor in een bioscoop is namelijk heel wat anders dan voor het wereldwijde web. Wij helpen jou te ontdekken wat het verschil is en hoe je hier optimaal op in kunt spelen. Onze opleiding, waarin je zowel videofilmen, video editing en videomontage leert, bestaat uit 4 lessen. Na afloop beheers je de basisbeginselen voor het maken van een bedrijfsfilm.

Kosten

De kosten voor deze cursus bedragen € 600,- per deelnemer. Hiervoor neem je deel aan 4 bijeenkomsten, elk van 2,5 uur. NB: De scholingskosten zijn aftrekbaar van de belastingen.

Cursusperiode

De opleiding voor het maken van een bedrijfsfilm start op dinsdag 3 november 2020.

Eerste les 3 november 2020 van 19.30 uur- 22.00 uur
Tweede les 10 november 2020 van 19.30- 22.00 uur
Derde les 17 november 2020 van 19.30- 22.00 uur
Vierde les 24 november 2020 van 19.30 uur-22.00 uur .

Cursus Bedrijfsfilm maken voor Internet: €600

Cursus informatie
  • Cursus Id:102
  • Dagen: Dinsdag 3 november, dinsdag 10 november, dinsdag 17 november, dinsdag 24 november 2020

Meer weten over deze cursus?
Algemene Voorwaarden

Instructeurs
Meinoud Sportel

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

Related Courses