Cursussen

Overzicht Media Cursussen

Alle media cursussen en workshops kunnen door ons op locatie worden verzorgd of kunnen worden gevolgd op een centrale plek in Groningen. Onze docenten zijn flexibel en staan paraat om binnen uw organisatie een media cursus of workshop op maat te verzorgen. Na overleg kunnen specifieke onderwerpen of wensen extra worden behandeld en uitgewerkt. Geeft u van te voren aan wat uw (beoogde) beroep is en welke informatie voor u van belang is ? Dan kunnen wij onze workshop aanpassen zodat wij u informatie op maat aan kunnen bieden. Neem daarom vooral contact met ons op om de vele mogelijkheden te bespreken.

De trainingen die met regelmaat worden gegeven op onze locatie in Groningen zijn voor iedereen beschikbaar. Meld je vooral aan! Passen de data jou niet? Neem vooral contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Email: info@mtnn.nl  Telefoon: 06-24641940 

Mediatrainingscentrum Noord-Nederland bied een divers assortiment aan media cursussen voor zowel starters als professionals die iets nieuws willen leren over een van de onderstaande onderwerpen.

Bent u een beginnend mediaprofessional?
Doe dan mee aan een van onze cursussen Reisjournalistiek, Interviewtechniek, Camjo, Vloggen of Journalistieke Vaardigheden!

Komt u uit het bedrijfsleven?

Overweeg dan onze cursussen Bedrijfsfilm maken, Regie,  of Fondsenwerving!

Waarom Mediatrainingscentrum Noord-Nederland?

Ervaren Topdocenten uit de Mediawereld;
Ruimte voor Persoonlijke aandacht en begeleiding in Kleine cursusgroepen;
✅ Meerdaagse Trainingen met Diepgang!

Geen eigen Camera of Faciliteiten nodig;
Training voor Starters én ervaren Mediaprofessionals!

Waarom een media cursus volgen?

Altijd al iets willen leren en doen met media of journalistiek? Onze cursussen bieden u de gelegenheid om uw mediavaardigheden aan te scherpen, nieuwe kennis op te doen en een stevige steun in de rug voor verschijningen op radio, televisie of internet!
Een media cursus van Mediatrainingscentrum Noord-Nederland bied u de kennis en de de zelfverzekerdheid die u nodig hebt in uw werk bij de media, het bedrijfsleven of de overheid.

Leer meer over de nieuwste interviewtechnieken, digitaal filmen en videobewerking.