About Intro

Mediatrainingscentrum Noord-Nederland: workshops en cursussen voor radio, tv of internet

Het Media Trainings Centrum Noord-Nederland is er voor jou! Wil je iets leren over video, televisie, journalistiek of ( social) media? Meld je aan en geef je op voor een cursus of workshop van het MTNN.

Ben je een starter of heb je al ervaring? Wij hebben een ruim aanbod van verschillende workshops, trainingen en cursussen voor iedereen die iets wil leren en verder stappen wil zetten binnen de moderne mediawereld. Onze opleidingen helpen jou verder op weg.

Onze ervaren docenten komen graag bij jou op locatie of geven trainingen bij ons in Groningen. Neem vooral contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Email: info@mtnn.nl of bel: 06 24641940

Je bent een startende of ervaren mediaprofessional uit Groningen, Friesland of Drenthe. Op zoek naar een (nieuwe) opleiding in je vakgebied. Dankzij Mediatrainingscentrum Noord-Nederland volg je vanaf nu de cursussen en workshops bij wijze van spreken om de hoek.

Topdocenten uit de mediawereld

De opleidingen van Mediatrainingscentrum Noord-Nederland worden gegeven door professionals met jarenlange ervaring in de mediawereld.

Wil jij graag aan de slag als professional in de AV-sector, heb je ergens kennis en ervaring opgedaan en weet je al binnen welk vakgebied? Dan is één van onze specialistische opleiding mogelijk wat voor jou.

Ben je voorlichter, journalist, cameraman, editor of net afgestudeerd? En wil je leren om informatie goed over te dragen? Bekijk dan ons cursusaanbod.

Veelgevraagde cursussen/workshops zijn op dit moment:

Let op! Om cursisten ook persoonlijke aandacht te kunnen geven, werken we bewust met kleine groepjes. Dat betekent echter dat een cursus al snel vol zit. Meld je dus bijtijds aan. Plaatsen zijn beperkt.

Meer informatie over de verschillende opleidingen van Mediatrainingscentrum Noord-Nederland? Aarzel niet contact op te nemen:
E-mail: info@mtnn.nl
Telefoon: 06 – 246 41 940.

We kijken – indien gewenst – ook graag samen met jou welke cursus het beste past bij je wensen.

Voor instellingen en bedrijven verzorgen we in-companytrainingen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een offerte.

Het Media Trainingscentrum Noord-Nederland werkt nauw samen met de NVJ Academy en de Organisatie Lokale Omroepen Nederland (OLON).